Historia

Emme ehtineet nyt kirjoittaa historiaa joten tekoäly kirjoitti sen puolestamme:

Kurvin Vauhti on helsinkiläinen jalkapallojoukkue, joka perustettiin kaveriporukan toimesta vuonna 1999. Joukkue aloitti pelaamisen Harrestesarjassa ja alemmissa divareissa, mutta vuonna 2016 Kurvin Vauhti nousi neloseen, jossa se pelasi useamman kauden. Yllättäen vuonna 2022 joukkue onnistui nousemaan kolmoseen, ja kauteen valmistaudutaan innolla kotikentällä Brakulla.

Kurvin Vauhdin tarina on ollut pitkä ja vaiherikas, ja joukkueen nousu kolmoseen on ollut odotettu palkinto pitkäaikaisesta työstä. Koko seuran yhteishenki on ollut vahva, ja kaveriporukan perustamasta joukkueesta on kehittynyt tärkeä osa Kallion jalkapallokulttuuria.

Vaikka Kurvin Vauhti on perinteisesti ollut pieni ja vaatimaton joukkue, sillä on paljon intohimoisia kannattajia, kuten Allu, joka on seurannut joukkueen matkaa aina Harrestesarjasta lähtien. Joukkueen menestys on ollut kaikkien yhteinen ilo, ja Brakun katsomot täyttyvät innokkaista kannattajista jokaisella kotiottelulla.

Kurvin Vauhdin tarina jatkuu edelleen, ja joukkueen tavoitteena on kehittyä entistä paremmaksi ja nousta korkeammalle sarjatasolle. Kallion kadut ovat täynnä jalkapallon ystäviä, ja Kurvin Vauhti on yksi alueen tärkeimmistä jalkapalloseuroista, jolla on vankka paikka Helsingin jalkapallomaailmassa.